Nová sezóna se blíží

📰 NOVINKY OD NOVÉ SEZÓNY
Než představíme další posily našeho klubu, tak přinášíme stručný rozhovor s prezidentem Tomášem Hladíkem, který přiblíží chod 🅱️ týmu v následující sezóně.
🔵Tome k jakým změnám dochází v našem klubu ?
⚪️K největší změně dochází u „B“ týmu, který se v rámci sdružení klubů spojil s týmem TJ Rudník a bude vystupovat pod názvem FC Vrchlabí „B“ / TJ Rudník. Hlavní hrací hřiště pro domácí zápasy bude v Rudníku, náhradní hrací plocha UMT Vrchlabí.
🔵 Jaký byl důvod k tomuto rozhodnutí ?
⚪️ Hráči “B” mužstva nechodili trénovat prakticky vůbec a tím jakými “výkony” se prezentovali v Krajské 1. B třidě, to byla ostuda pro klub FC Vrchlabí. Ve chvíli, kdy se zachránila Krajská soutěž i díky pomoci hráčů “A” mužstva a velmi špatné jarní formě týmu Sokola Stará Paka se rozhodlo vedení klubu pro spojení “B” mužstva s týmem TJ Rudník.
🔵 Očekávání od tohoto kroku ?
⚪️ Výrazné rozšíření kádru mužů, zapracování hráčů, kteří letos skončili v dorostu do kvalitního týmu, zvýšení konkurence na všech postech, zkvalitnění tréninkových jednotek…
Závěrečná slova Tomáše Hladíka ⬇️
Těšíme se na Vaši návštěvu a skvělou podporu v následující sezóně. 🤝🏽🤩
Naše áčko dnes odstartovalo letní přípravu na novou sezónu, v našem kádru se událo hodně změn a příští sezóna bude opravdu zajímavá. První příležitost vyzkoušet nové hráče budeme mít již tuto sobotu. Od 17:00 vyzveme v přátelském zápase SK Jilemnici. K největší změně dochází u „B“ týmu, který se v rámci sdružení klubů spojil s týmem TJ Rudník a bude vystupovat pod názvem FC Vrchlabí „B“ / TJ Rudník. Hlavní hrací hřiště pro domácí zápasy bude v Rudníku, náhradní hrací plocha UMT Vrchlabí ⚽
Těšíme se na vaši návštěvu a skvělou podporu v další sezóně.